Video Opening sportpark de Contreie 2.0

22 maanden geleden brandde de kantine op sportpark de Contreie af. Dit deed vele mensen van aangesloten verenigingen pijn in het hart. Ondanks alle ellende is wel zo hard gewerkt ook door vele vrijwilligers die de wederopbouw mogelijk hebben gemaakt. MVSO heeft ten tijde van de wederopbouw diverse dagen video beelden gemaakt. Hier was tot op heden nog niets mee gedaan. Tot nu…

Zaterdag 21 juli 2018 werd door Wethouder Marian Witte en Ruud Looijmans (voorzitter VVO) sportpark de Contreie 2.0 officieel geopend onder belangstelling van vele mensen. Hierna speelde VVO een oefen wedstrijd tegen RCK Waalwijk. MVSO organiseerde nog een Candy drop voor de kinderen en na afloop kwamen er nog diverse artiesten optreden voor een bruisend feestje. Ook hier heeft MVSO natuurlijk beelden van gemaakt waar uiteindelijk een leuk filmpje uit is gekomen.

MVSO wil Iedereen die meegewerkt heeft aan de wederopbouw van de kantine van sportpark de Contreie en de mensen van VVO bedanken voor hun inzet.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑