MVSO Najaartje 2019

Ieder jaar als de klok weer een uurtje terug gezet wordt organiseren we het wel bekende MVSO najaartje. Op de planning stond een middag outdoor vliegen, lekker eten, live muziek en een Magic act. Het outdoor vliegen werd door weersomstandigheden last minute aangepast naar indoor vliegen, wat goed werd ontvangen door alle aangemelde gasten. Na drie uurtjes indoor vliegen bij sporthal Arkendonk verzamelde iedereen zich weer op Sportpark De Contreie waar een heerlijk buffet te wachten stond. De hele avond werd Live muziek gespeeld door de band van een eigen verenigings lid. Na het buffet werd er nog een Magic speaker act gehouden ook door een eigen verenigings lid. Het was al met al een fantastische dag en iedereen heeft genoten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑