Op woensdag 6 mei 2020 heeft de regering een verdere verruiming aangekondigd voor sportactiviteiten. Dit betekend dat er vanaf 11 mei een gefaseerde opstart mogelijk is voor onze vliegvereniging. Wel rekening houdend met beperkende maatregelen. We hebben dan ook een protocol opgesteld en deze op 7 mei aangeboden bij Gemeente Oosterhout. 8 mei ontvingen we van de afdeling Sportbedrijf Gemeente Oosterhout een positief bericht dat ons protocol er goed uit ziet en we mogen starten vanaf 11 mei.

Al onze leden hebben ook het protocol ontvangen waarin de aangescherpte regels vermeld staan. Tevens is er onder de leden een hygiëne flyer verspreid die de KNVvL heeft opgesteld voor al hun leden. En op ons veld hebben we de nodige voorziening getroffen voor onze leden om onder de 1,5m omstandigheden zo veilig mogelijk te kunnen modelvliegen.

Dat we met deze maatregelen weer deels open kunnen gaan zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Dit betekend niet dat we weer volle bak met alle leden aanwezig kunnen zijn, dit blijf beperkt tot maximaal 10.

Bezoekers en eventueel geïnteresseerde nieuwkomers zijn helaas nog niet welkom.

    Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

    Up ↑